ВАЖНО : за аплицирање за работа испратете го вашето CV наjobs.pes.mk@gmail.com

контакт телефони :
+389 (0) 76 472 552 / +389 (0) 78 244 422

Е-mail адреси за аплицирање за работа : careers@pes.mk или jobs.pes.mk@gmail.com

Е-mail за клиенти : clients@pes.mk

Е-mail за информации : macedonia.pes@gmail.com

Работно време : од 09.00h до 17.00h

АдресаУЛ. БУЛЕВАР КУЗМАН ЈОСИФОВСКИ ПИТУ БР.28 ЛАМЕЛА 1 ЛОКАЛ 17

( МЕЗАНИН, KAT- l, ГЛЕДАМЕ КОН БУЛЕВАРОТ )

МАПА :

GOOGLE MAPS