ЕКСЛКУЗИВНО : ЕЛИТНИ РЕСТОРАНТИ, ДЕЛ ОД НАЈПРЕСТИЖНАТА КОРПОРАЦИЈА “UDC” ЛОЦИРАНИ НА ЕКСКЛУЗИВНИОТ ОСТРОВ “THE PEARL QATAR” ИМААТ ПОТРЕБА ОД СЛЕДНИТЕ КАДРИ :

ИCПPATETE CV директно на нашиот E-mail : jobs.pes.mk@gmail.com
KOHTAKT: 076 472 552 / 076 225 524 / 078 244 422

ЗА ДА АПЛИЦИРАТЕ ПОТРЕБНО Е ДА ГИ ПОПОЛНИТЕ ПОЛИЊАТА ИЛИ ДА ГО ИСПРАТИТЕ ВАШЕТО CV ДИРЕКТНО НА НАШАТА ЕЛЕКТРОНСКА АДРЕСА : jobs.pes.mk@gmail.com

АГЕНЦИЈАТА НЕ НАПЛАЌА ЗА СВОИТЕ УСЛУГИ НИТУ ЗА ПОСРЕДУВАЊЕТО ДОКОЛКУ ЈА ДОБИЕТЕ РАБОТНАТА ПОЗИЦИЈА.

Согласно Законот за заштита на лични податоци Ве молиме во текстот на е-поштата да наведете дали прифаќате Вашите податоци да се чуваат во збирката за идни вработувања преку ПРИОРИТИ СОЛУЦИИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ или сакате Вашите лични податоци да бидат уништени по истекот на активниот оглас. Доколку нема никаква напомена од Ваша страна, податоците ќе бидат уништени.

"UDC"
Location