• Posted 5 years ago
 • dubai
 • Полно работно време

Приватна Болница во Дубаи има потреба од следните кадри :

 • jr. Anaesthetists  / Плата : 6800usd – 8200usd

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ :

 • познавање на англиски јазик
 • мин. 2год. работно искуство

ИСПРАТЕТЕ CV ДИРЕКТНО НА НАШИTE E-MAIL АДРЕСИ : careers@pes.mk / jobs.pes.mk@gmail.com
KOHTAKT: 076 472 552 / 076 225 524 / 078 244 422

AГЕНЦИЈАТА НЕ НАПЛАЌА ЗА СВОИТЕ УСЛУГИ НИТУ ЗА ПОСРЕДУВАЊЕТО ДОКОЛКУ ЈА ДОБИЕТЕ РАБОТНАТА ПОЗИЦИЈА.

ВАЖНО, ДОКОЛКУ АПЛИЦИРАТЕ !!!
 • Доколку не ги исполнување горе наведените потребни квалификации, нема да одговориме на Вашата апликација.
 • Задолжително испратете го Вашето CV на англиски јазик
 • CV-то мора да биде во EUROPASS FORMAT ( Линк за превземање EUROPASS CV на англиски јазик )
 • CV-то мора да содржи две фотографии мала и голема ( Целосна Ваша фотографија во деловна облека на бела позадина )
 • CV-то мора да биде во Microsoft Word формат
 • Наведете ја работната позиција за која аплицирате

ЗА ДА АПЛИЦИРАТЕ ПОТРЕБНО Е ДА ГИ ПОПОЛНИТЕ ПОЛИЊАТА ИЛИ ДА ГО ИСПРАТИТЕ ВАШЕТО CV ДИРЕКТНО НА НАШИТЕ ЕЛЕКТРОНСКИ АДРЕСИ : careers@pes.mk / jobs.pes.mk@gmail.com

АГЕНЦИЈАТА НЕ НАПЛАЌА ЗА СВОИТЕ УСЛУГИ НИТУ ЗА ПОСРЕДУВАЊЕТО ДОКОЛКУ ЈА ДОБИЕТЕ РАБОТНАТА ПОЗИЦИЈА.

Согласно Законот за заштита на лични податоци Ве молиме во текстот на е-поштата да наведете дали прифаќате Вашите податоци да се чуваат во збирката за идни вработувања преку ПРИОРИТИ СОЛУЦИИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ или сакате Вашите лични податоци да бидат уништени по истекот на активниот оглас. Доколку нема никаква напомена од Ваша страна, податоците ќе бидат уништени.

анестезиолог
Location