• Posted 5 years ago
 • Dubai
 • Полно работно време
ЕКСЛКУЗИВНО : ЕЛИТНИ РЕСТОРАНИ ВО ДУБАИ ИМААТ ПОТРЕБА ОД ХОСТЕСИ :

HOSTESSES / плата 1000usd + tips + bonuses + benefits

WAITRESSES / плата 820usd + tips + bonuses + benefits

 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ :

 • познавање на англиски јазик
 • завршено средно образование,
 • работно искуство од 1 година во областа на понудената работна позиција
 • одлични комуникациски вештини
РАБОТОДАВАЧОТ НУДИ :
 • ПЛАТА + БОНУСИ;
 • Платено хотелско сместување;
 • Транспорт од сместувањето до работното место и обратно;
 • Платена работна виза и авионска карта за Дубаи;
 • Платена авионска карта еднаш во годината или еднаш во две години, во зависност од договорот;
 • Годишен одмор од 30 дена.
ВАЖНО, ДОКОЛКУ АПЛИЦИРАТЕ !!!
 • Доколку не ги исполнување горе наведените потребни квалификации, нема да одговориме на Вашата апликација.
 • Задолжително испратете го Вашето CV на англиски јазик
 • CV-то мора да биде во EUROPASS FORMAT ( Линк за превземање EUROPASS CV на англиски јазик )
 • CV-то мора да содржи две фотографии мала и голема ( Целосна Ваша фотографија во деловна облека на бела позадина )
 • CV-то мора да биде во Microsoft Word формат
 • Наведете ја работната позиција за која аплицирате
Вашите податоци испратете ги на нашиот E-Mail : jobs.pes.mk@gmail.com

ЗА ДА АПЛИЦИРАТЕ ПОТРЕБНО Е ДА ГИ ПОПОЛНИТЕ ПОЛИЊАТА ИЛИ ДА ГО ИСПРАТИТЕ ВАШЕТО CV ДИРЕКТНО НА НАШАТА ЕЛЕКТРОНСКА АДРЕСА : jobs.pes.mk@gmail.com

Со праќање на Вашата апликација, давате согласност да ги споделите Вашите лични информации со Приорити Солуции за Вработување.

Согласно Законот за заштита на лични податоци Ве молиме во текстот на е-поштата да наведете дали прифаќате Вашите податоци да се чуваат во збирката за идни вработувања преку ПРИОРИТИ СОЛУЦИИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ или сакате Вашите лични податоци да бидат уништени по истекот на активниот оглас. Доколку нема никаква напомена од Ваша страна, податоците ќе бидат уништени.
Hostesses
Location