• Posted 4 years ago
  • Bahrain
  • Полно работно време

Работа во Бахреин,
Гама Хотел – Бахреин има потреба од следните работни позиции : 

1)     Receptionist : 2 numbers ( females ) : salary  USD 550 plus accommodation and transport and meals on duty

2)     Waitress : salary 450 USD – 500 USD  plus accommodation and transport and meals on duty

3)     Bartenders salary 500 – 600 USD salary plus accommodation and transport and meals on duty

4)     Waiters : salary 450 USD – 500 USD  plus accommodation and transport and meals on duty

Работодавачот нуди :
* Плата + Бонуси
* Платено сместување 
* Оброци 
* Платен превоз : сместување-работа/ работa-сместување
* Годишен одмор од 30 дена
* Платен авионски билет за Бахреин по потпишување на договорот
* Платена виза за Бахреин по потпишување на договорот
* Здравствено Осигурување

ЗА ДА СЕ ПРИЈАВИТЕ КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ НА : 076 472 552 / 078 244 422

Потребни квалификации :

* Познавање на англиски јазик
* Завршено средно образование

ИСПРАТЕТЕ CV ДИРЕКТНО НА НАШИTE E-MAIL АДРЕСИ : careers@pes.mk / jobs.pes.mk@gmail.com

KOHTAKT: 076 472 552 / 078 244 422

AГЕНЦИЈАТА НЕ НАПЛАЌА ЗА СВОИТЕ УСЛУГИ НИТУ ЗА ПОСРЕДУВАЊЕТО ДОКОЛКУ ЈА ДОБИЕТЕ РАБОТНАТА ПОЗИЦИЈА.

Согласно Законот за заштита на лични податоци Ве молиме во текстот на е-поштата да наведете дали прифаќате Вашите податоци да се чуваат во збирката за идни вработувања преку ПРИОРИТИ СОЛУЦИИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ или сакате Вашите лични податоци да бидат уништени по истекот на активниот оглас. Доколку нема никаква напомена од Ваша страна, податоците ќе бидат уништени.

Келнери, Келнерки, Бармени, Рецепционери
Location