• Posted 5 years ago
 • Dubai
 • Полно работно време

5* ХОТЕЛИ ВО ДУБАИ , ИМААТ ПОТРЕБА ОД СЛЕДНИТЕ КАДРИ :

 • Assistant F&B Managers ( female ) – МИНИМАЛНА ПЛАТА 3270USD + service charge 
 • Spa Therapist – МИНИМАЛНА ПЛАТА 600USD + service charge 
 • Guest Relation Officer – ПЛАТА ОД 500USD – 550USD + service charge 
 • Bartenders ( female ) – ПЛАТА 480USD + service charge 
 • Waitresses – ПЛАТА ОД 300USD – 330USD + service charge 

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ :

 • Завршено средно образование;
 • Одлични комуникациски вештини;
 • Минимално работно искуство во угостителството –  2 години;
 • Познавање на англиски јазик;

РАБОТОДАВАЧОТ НУДИ :

 • ПЛАТА + БОНУСИ;
 • Платено хотелско сместување;
 • Дневни оброци во текот на целиот ден;
 • Транспорт од сместувањето до работното место и обратно;
 • Платена работна виза и авионска карта за Дубаи;
 • Платена авионска карта еднаш во годината или еднаш во две години, во зависност од договорот;
 • Годишен одмор од 30 дена.

ИCПPATETE CV директно на нашиот E-mail : jobs.pes.mk@gmail.com
KOHTAKT: 076 472 552 / 076 225 524 / 078 244 422

ЗА ДА АПЛИЦИРАТЕ ПОТРЕБНО Е ДА ГИ ПОПОЛНИТЕ ПОЛИЊАТА ИЛИ ДА ГО ИСПРАТИТЕ ВАШЕТО CV ДИРЕКТНО НА НАШАТА ЕЛЕКТРОНСКА АДРЕСА : jobs.pes.mk@gmail.com

АГЕНЦИЈАТА НЕ НАПЛАЌА ЗА СВОИТЕ УСЛУГИ НИТУ ЗА ПОСРЕДУВАЊЕТО ДОКОЛКУ ЈА ДОБИЕТЕ РАБОТНАТА ПОЗИЦИЈА.

Согласно Законот за заштита на лични податоци Ве молиме во текстот на е-поштата да наведете дали прифаќате Вашите податоци да се чуваат во збирката за идни вработувања преку ПРИОРИТИ СОЛУЦИИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ или сакате Вашите лични податоци да бидат уништени по истекот на активниот оглас. Доколку нема никаква напомена од Ваша страна, податоците ќе бидат уништени.

5* Hotels - Dubai
Location