• Posted 5 years ago
  • Doha
  • Полно работно време

ФИТНЕС ЦЕНТАР СО МЕСТОПОЛОЖБА ВО ДОХА – КАТАР ИМА ПОТРЕБА ОД ФИТНЕС ИНСТРУКТОРИ И ИНСТРУКТОРКИ.

  • ПЛАТА – 750ЕUR
  • БОНУСИ
  • ПЛАТЕНО СМЕСТУВАЊЕ
  • ПЛАТЕН ПРЕВОЗ ОД И ДО РАБОТНОТО МЕСТО
  • 30 ДЕНА ОДМОР ВО ГОДИНАТА
  • ПЛАТЕНА АВИОНСКА КАРТА И ВИЗА ЗА ДОХА – КАТАР.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ :

>>> КАНДИДАТИТЕ ДА БИДАТ ОД 25 ДО 30 ГОДИНИ
>>> ПОЗНАВАЊЕ НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК

ЛИЦЕНЦА НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНА !
РАБОТНОТО ИСКУСТВО НЕ Е ЗАДОЛЖИТЕЛНО

ИСПРАТЕТЕ CV НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК ДИРЕКТНО НА НАШИTE E-MAIL АДРЕСИ : careers@pes.mk или jobs.pes.mk@gmail.com

KOHTAKT ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ : 076 472 552 / 076 225 524 / 078 244 422

AГЕНЦИЈАТА НЕ НАПЛАЌА ЗА СВОИТЕ УСЛУГИ НИТУ ЗА ПОСРЕДУВАЊЕТО ДОКОЛКУ ЈА ДОБИЕТЕ РАБОТНАТА ПОЗИЦИЈА ( НАПЛАТАТА СЕ ВРШИ САМО ОД РАБОТОДАВАЧОТ, БЕЗ ДА БИДАТ ОШТЕТЕНИ КАНДИДАТИТЕ )

ИСПРАТЕТЕ CV НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК ДИРЕКТНО НА НАШИTE E-MAIL АДРЕСИ : careers@pes.mk или jobs.pes.mk@gmail.com

KOHTAKT ЗА ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ : 076 472 552 / 076 225 524 / 078 244 422

АГЕНЦИЈАТА НЕ НАПЛАЌА ЗА СВОИТЕ УСЛУГИ НИТУ ЗА ПОСРЕДУВАЊЕТО ДОКОЛКУ ЈА ДОБИЕТЕ РАБОТНАТА ПОЗИЦИЈА.

Согласно Законот за заштита на лични податоци Ве молиме во текстот на е-поштата да наведете дали прифаќате Вашите податоци да се чуваат во збирката за идни вработувања преку ПРИОРИТИ СОЛУЦИИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ или сакате Вашите лични податоци да бидат уништени по истекот на активниот оглас. Доколку нема никаква напомена од Ваша страна, податоците ќе бидат уништени.

фитнес инструкторки
Location