• Posted 4 years ago
 • Doha
 • Полно работно време

**ЛИЧНИ ИНТЕРВЈУА ВО СКОПЈЕ – 02.02.2016 во 09.00h и 03.02.2016 во 14.00h**

**ЛОКАЦИЈА – ХОТЕЛ БУШИ РЕСОРТ & СПА**

Kорпорацијата UCC – URBACON / DOHA – QATAR, ЌЕ ОДРЖИ ЛИЧНИ ИНТЕРВЈУА ВО СКОПЈЕ – 02.02.2016 во 09.00h и 03.02.2016 во 14.00h.

ЛОКАЦИЈА – ХОТЕЛ БУШИ РЕСОРТ & СПА
ВТОРНИК 02.02.2016 во 09.00h
СРЕДА 03.02.2016 во 14.00h

НАСТАНОТ Е ОТВОРЕН ЗА СИТЕ КАНДИДАТИ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ЗА СЛЕДНИТЕ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ :

***BOWLING & GOLF ATTENDANT – 800-1000$
***WAITRESSES / WAITERS – from 800$ + tips

***HOSTESSES – from 800$ + tips
***HAIRDRESSERS – from 800$ + tips;
***NANNIES – from 800$ + tips;

Accommodation, transportation, visa, meal, medical insuarance,fly, our services are paid by Employer

ПРИЈАВУВАЊЕ НАЈДОЦНА ДО 01.02.2016

ЗА ДА СЕ ПРИЈАВИТЕ КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ НА : 076 472 552 / 076 225 524 / 078 244 422

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ :

 • познавање на англиски јазик
 • завршено средно образование,
 • работно искуство во областа на понудената работна позиција
 • одлични комуникациски вештини

РАБОТОДАВАЧОТ НУДИ :

 • ПЛАТА + БОНУСИ;
 • Платено сместување;
 • Дневни оброци;
 • Транспорт од сместувањето до работното место и обратно;
 • Платена работна виза и авионска карта за ДОХА – КАТАР;
 • Платена авионска карта еднаш во годината или еднаш во две години, во зависност од договорот;
 • Годишен одмор од 30 дена.

ПРИЈАВУВАЊЕ НАЈДОЦНА ДО 01.02.2016

ЗА ДА СЕ ПРИЈАВИТЕ КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ НА : 076 472 552 / 076 225 524 / 078 244 422

 

ИСПРАТЕТЕ CV ДИРЕКТНО НА НАШИTE E-MAIL АДРЕСИ : careers@pes.mk / jobs.pes.mk@gmail.com
KOHTAKT: 076 472 552 / 076 225 524 / 078 244 422


AГЕНЦИЈАТА НЕ НАПЛАЌА ЗА СВОИТЕ УСЛУГИ НИТУ ЗА ПОСРЕДУВАЊЕТО ДОКОЛКУ ЈА ДОБИЕТЕ РАБОТНАТА ПОЗИЦИЈА.

ВАЖНО, ДОКОЛКУ АПЛИЦИРАТЕ !!!
 • Доколку не ги исполнување горе наведените потребни квалификации, нема да одговориме на Вашата апликација.
 • Задолжително испратете го Вашето CV на англиски јазик
 • CV-то мора да биде во EUROPASS FORMAT ( Линк за превземање EUROPASS CV на англиски јазик )
 • CV-то мора да содржи две фотографии мала и голема ( Целосна Ваша фотографија во деловна облека на бела позадина )
 • CV-то мора да биде во Microsoft Word формат
 • Наведете ја работната позиција за која аплицирате

ЗА ДА АПЛИЦИРАТЕ ПОТРЕБНО Е ДА ГИ ПОПОЛНИТЕ ПОЛИЊАТА ИЛИ ДА ГО ИСПРАТИТЕ ВАШЕТО CV ДИРЕКТНО НА НАШИТЕ ЕЛЕКТРОНСКИ АДРЕСИ : careers@pes.mk / jobs.pes.mk@gmail.com

АГЕНЦИЈАТА НЕ НАПЛАЌА ЗА СВОИТЕ УСЛУГИ НИТУ ЗА ПОСРЕДУВАЊЕТО ДОКОЛКУ ЈА ДОБИЕТЕ РАБОТНАТА ПОЗИЦИЈА.

Согласно Законот за заштита на лични податоци Ве молиме во текстот на е-поштата да наведете дали прифаќате Вашите податоци да се чуваат во збирката за идни вработувања преку ПРИОРИТИ СОЛУЦИИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ или сакате Вашите лични податоци да бидат уништени по истекот на активниот оглас. Доколку нема никаква напомена од Ваша страна, податоците ќе бидат уништени.

Лични ихтервјуа во Скопје
Location