АПЛИЦИРАЈТЕ ВЕДНАШ

АГЕНЦИЈАТА НЕ НАПЛАЌА ЗА СВОИТЕ УСЛУГИ НИТУ ЗА ПОСРЕДУВАЊЕТО ДОКОЛКУ ЈА ДОБИЕТЕ РАБОТНАТА ПОЗИЦИЈА.

ДОКОЛКУ СЕ ПРОНАЈДЕТЕ ВО НЕКОЈА ОД ОТВОРЕНИТЕ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ, ВЕДНАШ АПЛИЦИРАЈТЕ, КЛИКНЕТЕ НА ИЗБРАНАТА РАБОТНА ПОЗИЦИЈА И ПОПОЛНЕТЕ ГИ ПОЛИЊАТА. ДОКОЛКУ СЕ ПРИЈАВУВАТЕ ЗА РАБОТА ВО СТРАНСТВО ЗАДОЛЖИТЕЛНО ИСПРАТЕТЕ ГО ВАШЕТО CV НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК ВО EUROPASS ФОРМАТ, ВО ФОРМАТА ЗА АПЛИЦИРАЊЕ КОЈА СЕ НАОЃА ВО САМИТЕ ОГЛАСИ ИЛИ ДИРЕКТНО НА НАШИТЕ E-Mail АДРЕСИ : careers@pes.mk или jobs.pes.mk@gmail.com

ПРЕВЗЕМИ EUROPASS CV - ТЕМПЛЕЈТ НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК

ПО АПЛИЦИРАЊЕТО, ВЕДНАШ ЌЕ БИДЕТЕ ПОВИКАНИ НА РАЗГОВОР ВО НАШИТЕ ПРОСТОРИИ.

ОДБЕРЕТЕ ГО ВИСТИНСКИОТ НАЧИН 

ДОКОЛКУ БАРАТЕ РАБОТА, ОДБЕРЕТЕ ГО ВИСТИНСКИОТ НАЧИН ДА СЕ ПРОНАЈДЕТЕ СЕБЕСИ,  ДА ЈА РАБОТИТЕ РАБОТАТА ЗА КОЈА ШТО СТЕ КВАЛИФИКУВАНИ, ВО КОЈА СТЕ НАЈДОБРИ, РАБОТА КОЈА МОЖЕБИ ОД СЕКОГАШ СТЕ ЈА ПОСАКУВАЛЕ И КОЈА ЌЕ ВИ ПРИЧИНУВА ЗАДОВОЛСТВО.

НИКОГАШ НЕ Е ДОЦНА 

БЕЗ РАЗЛИКА ДАЛИ ИМАТЕ РАБОТНО ИСКУСТВО, ДАЛИ СТЕ НА ПОЧЕТОКОТ НА ВАШАТА КАРИЕРА ИЛИ БАРАТЕ ПРВА РАБОТА, НИЕ ВИ НУДИМЕ ЛЕСЕН И ЕДНОСТАВЕН ПРИСТАП ДО НОВИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ.

БИДЕТЕ ИНФОРМИРАНИ 

РЕДОВНО ПОСЕТУВАЈТЕ ГО НАШИОТ ВЕБ ПОРТАЛ И ИНФОРМИРАЈТЕ СЕ ЗА НОВИТЕ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ КОИ ВИ ГИ НУДИМЕ ВО СОРАБОТКА СО НАШИТЕ КЛИЕНТИ-РАБОТОДАВАЧИ.